Værd at vide

Nye retningslinjer efter corona pandemien:


Retningslinjerne SKAL overholdes.Er du bare lidt sløj, eller har du de sidste 14 dage været i kontakt med en der er syg, så kan du IKKE få behandling.


Er der nogen i din hussstand, der er i risikogruppen, opfordrer jeg til, at du udskyder din behandling.


Kom så tæt på den aftalte tid som muligt, jeg skal lige ha' tid til at spritte af og lufte ud i mellem behandlingern.


Hvis du har brug for en chauffør til at køre dig hertil, så kan de IKKE få lov at sidde i behandler rummet, men henvises til venteværelset.

Ved børnebehandlinger må der kun være en forælder med inde ved behandlingen, og lad være med at tage søskende med. Medbring selv legetøj, da barnet ikke må bruge mit.


Du skal ikke medbringe lagen. 


Der kommer til at stå håndsprit ved indgangen, det SKAL du bruge.Derud over kan jeg sige, at jeg har bestilt et visir, men har den nok tidligst sidst på ugen. Så er du utryg ved at få behandling, hvor jeg ikke bruger værnemidler, må du vente med at bestille tid til næste uge.


Så hvis vi alle, passer på hinanden, tror jeg på, det nok skal gå.


Jeg glæder mig til at se dig. 
Efter en behandling skal du drikke meget vand det næste døgns tid, for at få alle affaldsstoffer skyllet væk, det er meget vigtigt, ellers kan du blive dårlig.


Efter en behandling kan der komme forskellige reaktioner, det kan bl.a. være, man får mere energi, man kan også blive træt og energi forladt,  mange oplever, at de skal oftere på toilettet end normalt, urinen kan blive mørkere end normalt. Nogle bliver øm de steder, der er behandlet på, men det aftager typisk efter 1 døgns tid.


Behandling med kranio-sakral terapi er godt for mennesker i alle aldre fra spæd og op efter.